Gallecs amb bici

Si el vostre cotxe no serà un dels 345.000 dels que es preveuen per operació sortida de Setmana Santa. Si preferiu la calidesa i tranquil.litat de la vostra llar - i sempre que l'anunciada pluja us ho permeti - aquí teniu una bonica proposta per gaudir un dia en família. Tant sols us faran falta unes bicis i unes poques ganes de pedalar. El destí, el parc de Gallecs, el teniu al costat de casa.
amb bici per gallecs
El Guiu i la Rosa fent camí

Gallecs és un pulmó verd a tocar de Mollet del Vallés, a poc més de quinze quilometres de Barcelona i del que en gaudeixen bona part dels veïns del Vallés. N'estem del tot segurs que aquesta zona us és familiar ja que es troba al pas de l'autopista AP7, però potser no sou tants els que us hi heu aturat per a descobrir-la tot fent-hi una passejada o un petit tomb amb bici. I ara que els prats són tenyits de verd és una molt bona oportunitat per a descobrir-la.
gallecs
Val molt la pena gaudir ara del verd dels seus prats
gallecs
Els camps sembrats, els guarets, petits trossos d'horta omplen el paisatge

A Gallecs podeu arribar-hi i deixar el cotxe just a l'entrada del parc habilitada com aparcament. El parc disposa d'una amplia superfície d'ús agrícola que podeu recórrer a través de quatre itineraris perfectament identificats. A peu o en bicicleta disfrutareu el paisatge de Gallecs us espera.
parc de gallecs
A vegades semblen que els camins no tinguin final i es perden a l'horitzó
Les rutes són adaptables i, a la vegada, no són llargues pel permet fer tranquil.lament amb els més petits de la casa. Gallecs és plena de llocs d'interès: l'aiguamoll de Can Salvi, el bosc de Can Veire, la torre d'en Malla, Can Jornet xic i l'ermita de Santa Maria de Gallecs.
santa maria de gallecs
L'ermita de Santa Maria de Gallecs
Es precisament a l'ermita de Santa Maria de Gallecs on acaba la nostra excursió. Una zona que invita a passar-hi el dia i on hi trobem diverses famílies dinant-hi. Nosaltres optem per fer-hi el vermut. Si podeu i en teniu ganes no deixeu d'acostar-vos a Gallecs i gaudir d'un dia diferent.
cervesa de gallecs
Posem punt i final a la ruta amb bici amb una cervesa DO Gallecs

Cap comentari:

Publica un comentari