on els somnis neixen

El Circ Raluy Legacy és una fàbrica de petits moments de màxima bellesa. Tot comença quan les llums de la carpa s'il.luminen, quan apareixen els pallassos Sandro i Biogotis, quan el mag Maxi ens saluda amb el seu elegant barret de copa i llarga capa, quan ens sorprenen els atlètics cossos dels acròbates, quan ens deixem hipnotitzar pel somriure de la Louisa Raluy, quan ens ceguen els brillants dels vestits dels equilibristes... Tot està llest perquè comenci l'espectacle.

circo raluy legacy
La funció està a punt de començar...
circo raluy legacy
Esperant que l'espectacle comenci

Dins la carpa del Raluy no només si ha aturat el temps. Aquesta, també, guarda com un tresor la nostra infantesa. Entrar-hi i viure l'espectacle significa recuperar aquella innocència perduda. Amb el nostre fill cridem perquè el Bigotis no aturi la música del vell radio-caset de Sandro. Amb ell ens emocionem quan veiem l'home vestit d'ós i aixequem els braços perquè ens doni la mà. Amb ell ens agafem la mà ben fort quan patim callats les perilloses actuacions dels acròbates i equilibristes. Amb ell riem -i molt- quan en Sandro ens explica un conte de princeses i cavallers a través de voluntarioses persones del públic. També, amb ell somiem tocar la pilota tal i com ho fa l'increible Iya Traore. 
circo raluy legacy
Niedziela i Emily Raluy a les altures de la carpa del circ Raluy

Ressona una i altra vegada dins el nostre cor la melodia de la bella concertina del mestre Lluís Raluy. Instants que quedaran per sempre més en el record d'aquesta família. Prenem un bocí de la seva il.luminadora i tendra mirada. La mateixa que tantes vegades ha buscat refugi en el números primers, integrals múltiples, progressions i combinacions matemàtiques. Als seus setanta-quatre anys ha donat fruit a la família de major talent artístic que un pot imaginar. 
lluis raluy
Capturem un instant de la mirada del mestre Raluy

Des d'aquell diumenge, el Raluy Legacy s'ha convertit en el circ dels nostres somnis. Un circ que ens ha regalat generosament instants familiars inoblidables. Quan esteu a punt d'emprendre camí cap un nou destí per omplir-lo de rialles dir-vos que us trobarem molt, però que molt a faltar. T'estarem esperant mestre Raluy. Bon viatge!  
circo raluy legacy
i el circ es va buidant poc a poc en acabar la funció...

Cap comentari:

Publica un comentari