Comunicar: viticultura sostenibilitat paisatge història

En un mercat en el que la globalització ens ha permès tastar qualsevol botella de vi de qualsevol zona vitivinícola, agraïm les iniciatives que engeguen algunes bodegues per tal d'acostar-nos, ni que sigui una miqueta, el terrer, el paisatge i tot allò que envolta el vi. Avui, el món de les noves tecnologies ho facilita enormement i permet un major interacció consumidor - viticultor/enòleg. En aquest sentit, la setmana passada els cellers Heretat Segura Viudas de Torrelavit van presentar una nova web per tal de millorar i ampliar la comunicació del seu projecte. Tal fet, bé mereixia la pena celebrar-ho com toca i és per aquest motiu que les bodegues van invitar a blocaires i gent especialitzada del món vitivinícola.

pujant a les Burricicletes per donar una volta a la finca 

La presentació, a càrrec de Pere Bonet (director de comunicació), Toni Miró (director de relacions públiques), Marta Raventós (responsable de premsa) i Joan Guasch (Lakanteracreativa - empresa col.laboradora del projecte), va posar de manifest l'interès per part de Heretat Segura Viudas a realçar els valors de la marca: història mil.lenària, biodiversitat i paisatge, viticultura sostenible i innovació. El nou projecte vol mostrar, al llarg de tota la campanya, que hi passa a la vinya, com evolucionen la fauna i flora, explicar la història de l'Heretat, etc... Tot plegat amb l'objectiu d'omplir de contingut i experiències vives els vins i caves elaborats per Segura Viudas.

tast de xarel.los guiat per Gabriel Suberviola, enòleg de les bodegues

La comunicació no tant sols es realitzarà a través de la nova web. Els continguts, també, es compartiran a través de la resta de les xarxes socials com Twitter, Instagram, Facebook, Flickr i Youtube. Particularment, ja fa uns mesos que seguim amb interès el diari de vinya de l'Heretat Segura Viudas. Per a nosaltres s'ha convertit en una manera molt papable de descobrir tot allò que passa a les vinyes de l'Heretat a través de l'experiència i veu del seu responsable de finca, Sebastià Raventós.

La jornada va estar acompanyada de diferents activitats: una visita a les vinyes, un pas pel riu Bitlles, un tast de xarel.los (que ens va donar més d'una sorpresa) i un dinar de germanor. Tot plegat, una molt bona oportunitat per conèixer els cellers de l'Heretat de Segura Viudas i compartir una jornada d'enoturisme al costat d'altres companys blocaires.

foto de grup (font Heretat Segura Viudas)

2 comentaris:

 1. Hola,
  És veritat que estan fent un esforç comunicatiu, i conec el Toni Miró, per exemple, i sé el molt que estimen aquesta propietat o porten des que eren uns noiets. Per altra banda, els productes valen molt la pena, i la visita també.
  Una abraçada

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Molt cert Jaume. Feia anys que no tastava el Torre Galimany i la veritat es que em va sorprendre molt positivament.

   Suprimeix