Una escapada al País Valencià

Fa un temps varem poder visitar la zona d'Alacant. Sense tenir res al cap ni cap ruta planificada i amb l'únic objectiu de aprofitar un petit regal que ens varen fer.

Aquesta vegada el nostre assentament va ser en el poble de la Romana i l'hotel-spa que porta el mateix nom. Aquest petit hotel és un oasis on hi trobareu calma, bon tracte, una dieta cuidada,... En fi, un d'aquells llocs que recomanem i molt des del nostre bloc.


les vinyes omplen bona part del paisatge de la RomanaEl temps passa ràpid i només arribar ja varem anar cap Alicant per aprofitar-lo al màxim. El palmerar representa un dels punts d'interès turístic i zona d'esbarjo més grans de la ciutat.


Després d'una llarga història, el palmerar que coneixem avui s'inaugura l'any 1997. En els seus inicis, aquest parc disposava de unes 7.000 palmeres, però avui en són unes 2.000. El parc disposa d'amplies zones per a passejar tranquil·lament, anar amb bici, etc...


Per la tarda, ja va ser hora de tornar a l'hotel i gaudir de la seva terrassa. L'endemà varem tornar a Alicant per acabar de descobrir la resta de la ciutat, en especial el casc antic. Just sota el turo Benacantil comencen a trenar-se els carrers del casc vell de la ciutat. Les seves cases disposen d'unes façanes especialment acolorides.


Tant el matí com la tarda varem aprofitar-los per anar descobrint la ciutat a poc a poc amb calma. Alicant dona pel que dona i no hi valen les preses. Aturar-se i viure l'ambient dels seus bars ha de formar part, també, de la visita.El darrer dia, i aprofitant la tornada a casa, ens varem aturar a València. Just per baixar del cotxe i fer una visita molt ràpida per la ciutat de les ciències i les arts i el centre de la ciutat.

 

Marxar d'una ciutat sense gaudir-la més intensament... costa molt. De totes maneres, esperem poder-vos parlar molt i molt més de València amb una entrada com mana. Això si! No varem marxar de la ciutat sense abans fer una bona paella i prendre una orxata. 

2 comentaris:

 1. La verdad que Valencia ha cambiado mucho, aunque desgraciadamente su imagen hoy día es tan desastrosa con los aeropuertos sin aviones o los trajes del Presidente, en fin...
  Saludos viajeros

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. De estos temas mejor no hablar... nos pondremos de mala leche... jejejeje... De todas formas Valencia sigue siendo una ciudad llena de encanto. En otra ocasión le dedicaremos más tiempo. Un fuerte abrazo Paco!

   Suprimeix