Enoturisme fotogràfic a Miguel Torres

Parlar avui dels cellers Torres (Pacs del Penedès) és segurament parlar de qui ha contribuit més al enoturisme al Penedès. La família Torres és una de les més grans famílies al món en quan al vi es refereix i, des de fa anys, ha tingut molt clar convertir cada visita en els seus cellers en una experiència singular.

vinya mas la Plana, situada just al costat de les bodegues

Fa pocs mesos, Torres ha encetat un conjunt d'activitats culturals per augmentar el número de visites als seus cellers. D'aquesta manera fa poques setmanes varem disfrutar d'una d'aquestes activitats on es relacionava la fotografia (amb els companys de la Capsa de Llum) i l'enoturisme. La visita a Torres va comptar amb molts atractius. El més espectacular d'ells va ser quan ens varen introduir amb un "trenet" a l'interior de la nova bodega de pagos i on, una serie de projeccions, ens varen transportar al passat. Ens vam fer un tip de tirar fotografies i ens ho varem passar d'allò més bé de la mà de la Imma -de la Capsa de Llum- i en Santi -de Nou Enfoc-.

l'interior d'una de les bodegues dels cellers
El punt i final de la visita va ser una mini cata dels vins base de la bodega (vinya sol, de casta i sangre de toro). Cap d'ells res d'especial -vins correctes a bon preu-.  


En fi... un matí entre vinyes i fotografies. Gran iniciativa la de Torres i la Capsa de Llum. Felicitats!
PD: visita super recomanable per aquells que us inicieu en el món del vi i l'enoturisme.

1 comentari:

  1. Sin duda Torres fue la bodega que a los que no somos catalanes les hizo familiar los vinos del Penedes y en general de Catalunya.
    Saludos viajeros

    ResponSuprimeix