Els Comalats

Els comalats que es poden divisar des de la torre de l'Ametlla de Segarra són els mateixos que donen nom al celler ecològic "els Comalats". Fa una semaneta varem visitar aquest celler de la mà de la Núria Bonet. Si us haig de ser franc desconeixia el celler i els seus vins. Va ser arrel d'un reportatge de la revsita cupatges sobre vins ecològics que em va despertar la curiositat de què s'amagava darrera aquest nom dels Comalats.
Us haig de dir que la visita va valdre molt la pena. La Núria ens va explicar algunes de les petites coses que amaga l'Ametlla de Segarra, ens va acostar fins la vinya que està just al costat del celler, ens va explicar algunes de les característiques que fan especial aquest petit celler i, finalment, varem entrar a la casa que tenen al vell mig del petit poble de l'Ametlla on hi guarden les botes de criança dels seus caldos.

No varem tenir l'oportunitat de tastar els seus vins. Però el que si que varem fer es emportar-nos un bon grapat de mostres i que al llarg dels propers dies farem les nostres cates... jejejeje. En tot cas, si voleu fer cata, el milor seria que els hi fessiu saber alhora de concertar la visita.

Podeu acabar el matí dinant al restaurant l'Hostal del Rector, a Vallfogona del Riucorb (a 5 km. de l'Ametlla de Segarra).

Una molt bona oportunitat per fer enoturisme! Moltes gràcies Núria.

la torre de l'Ametlla ofereix unes vistes úniques

 
Hi vam ser: l'Estefania, el Jordi, la Rosa i el Gali.  

Cap comentari:

Publica un comentari