restaurants


En aquest espai volem compartir i valorar les nostres experiències gastronòmiques. I ho volem fer d'una manera ben visual i, perquè no, quantitativa. Pot semblar un atreviment, però està fet amb una voluntat de compartir, des de l'amateurisme.



Ens agrada l'experiència d'anar a restaurants. Reflexionar-hi. Sintetitzar-ho. I compartir-ho.




5 - 4,4 (destacats en groc): restaurants que us faran tocar el cel i les estrelles si cal també.
4,3 - 3,8: excel.lents cuines. 
3,7 - 3,1: quasi... llàstima de... 
3,0 - 2,5: correctes sense gairé més.
2,4 - 0 (en negre): restaurants que prescindirem de comentar.


Ho hem valorat així: 
menjar: la qualitat dels aliments, l'armonia de la proposta i la composició dels plats.
local: la comoditat i calidessa de l'espai, l'ambient que s'hi respira i la seva decoració.
servei: l'atenció generalitzada del servei i la seva ajuda per a recomanar les diferents propostes.  
carta de vins: presentació de la carta, proposta variada de tipologia de vins, de zones i de varietats i acompanyament del sommelier (en el cas d'haver-n'hi).
vins catalans: presència de vins de la terra per tipologia de vins, zones i varietats.
originalitat: si la proposta gastronòmica és prou original i diferènciada dins el seu entorn més proper.
relació qualitat preu: valorem l'experiència en el seu conjunt (menjar, local, servei, vins i originalitat) respecte el preu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada