restaurants


En aquest espai volem compartir i valorar les nostres experiències gastronòmiques. I ho volem fer d'una manera ben visual i, perquè no, quantitativa. Pot semblar un atreviment, però està fet amb una voluntat de compartir, des de l'amateurisme.



Ens agrada l'experiència d'anar a restaurants. Reflexionar-hi. Sintetitzar-ho. I compartir-ho.




5 - 4,4 (destacats en groc): restaurants que us faran tocar el cel i les estrelles si cal també.
4,3 - 3,8: excel.lents cuines. 
3,7 - 3,1: quasi... llàstima de... 
3,0 - 2,5: correctes sense gairé més.
2,4 - 0 (en negre): restaurants que prescindirem de comentar.


Ho hem valorat així: 
menjar: la qualitat dels aliments, l'armonia del plat i la seva presentació.
local: la comoditat l'espai i la calidessa del mateix.
servei: l'atenció del servei i tots aquells elements presents a la taula.  
carta de vins: presentació, proposta segons tipologia de vins, zones i varietats. Adequació del tipus de vi amb la cuina que s'ofereix. Sommelier.
vins catalans: presència de vins de la terra. En el cas que el restaurant sigui cuina internacional que tingui un bon aparador de vins de la seva terra.
originalitat: de la proposta gastronòmica que s'ofereix.
relació qualitat preu: experiència vers el preu. (s'ho val?...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada