Dos dels protagonistes de l'estiu

Uns per desig, els altres per necessitat, ... Però és ben cert que, al llarg de tot l'estiu, els gelats i les fruites són els grans protagonistes de la nostra dieta. Avui tenim ganes de recomanar-vos un postre ben senzill i especial a la vegada, préssecs amb gelat de vainilla.  

els nostres protagonistes de la recepta d'avui

Per elaborar unes quatre racions d'aquest postre necessitarem, justament, uns quatre préssecs. Els pelarem i els tallarem en forma de mitja lluna. Seguidament, els banyarem bé amb sucre.

el préssec ben ensucrat abans d'anar cap al forn

En acabat els posarem al forn amb el gratinador engegat. Els anirem girant per quedin ben torradets de tots els costats.

el préssec recent sortit del forn

Podem tallar-lo a trossets o podem posar-lo tal qual damunt les copes de gelat amb vainilla, al punt de sopa. Al final hi podem espolvorejar un xic de canyella pel damunt.

el resultat final... 

Ja veieu un postre ben senzill de fer i preparar. I que pot ser un fantàstic punt i final a un dinar o sopar d'estiu... Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada